NOUL CONSILIU JUDEȚEAN ARGEȘ ȘI-A ÎNCEPUT ACTIVITATEA

Administrativ
Biroul Electoral Județean Argeș le-a înmânat, ieri, certificatele de consilier județean noilor membri aleși ai Consiliului Județean Argeș, în cadrul unei festivități ce a avut loc la Palatul Administrativ al județului.
Primul care şi-a ridicat mandatul a fost noul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, Ion Mînzînă (PSD).
Noul Consiliu Județean Argeș este alcătuit din 17 consilieri din partea Partidul Social Democrat, 11 consilieri din partea Partidul Național Liberal, 4 consilieri de la Alianța USR-PLUS și 2 consilieri de la Partidul Pro România. Având majoritate, ambii vicepreședinți sunt de la PSD – Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu.

Astăzi, 9 octombrie, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș, condusă de noul președinte ales Ion Mînzînă și desfășurată prin mijloace electronice on-line. În cadrul ședinței, au fost aprobate două proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr.222/29.09.2020 privind aprobarea proiectului cu titlul “Consolidarea capacității Spitalului de Recuperare Brădet în gestionarea crizei sanitare COVID – 19”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului cu titlul “Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID – 19 pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, județul Argeș”.

Proiectul “Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID – 19” se derulează prin Programul Operaţional Infrastructură Mare și presupune accesarea de fonduri pentru dotarea unităților sanitare publice cu echipamente și aparatură medicală, dispozitive medicale și de protecție medicală, echipamente pentru transport specializat, echipamente pentru decontaminare și suport triaj, necesare pentru tratamentul pacienților cu infecție COVID – 19 și pentru gestionarea situației de urgență provocată de criza COVID – 19 la nivelul unităților sanitare.

1 thought on “NOUL CONSILIU JUDEȚEAN ARGEȘ ȘI-A ÎNCEPUT ACTIVITATEA

  1. Doresc ca microbuzele ce vin, sau pleaca spre Mioveni,să poata urca pe Calea Bucuresti, până la semafor ,ca si cele spre alte locații.
    Sunt prea
    multi elevi ce urmează cursurile Liceelor din Pitesti, si au de parcurs o distanta prea mare până la scoala.Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 88 = 91