SEARĂ DE JAZZ – POP CU PITEȘTEANCA MARIA COMAN

Cultura

Vineri, 14 decembrie 2018, de la ora 19.00, Filarmonica Pitești organizează o inedită seară de jazz-pop susținută de trupa „M-Yards”. Componența trupei, înființată abia acum două luni, este următoarea: la pian – Marius Văduva, voce – Maria Coman, tobe – Valentin Isăroiu, contrabas – Răzvan Cojanu, vioară – Laura Oană. În formula de bază este formată din pian, voce și contrabas, dar, pentru evenimentul de la Pitești, din dorința de a suna cât mai bine, s-a extins.

Vocalista și compozitoarea Maria Coman este din Pitești și a absolvit Facultatea de limbi străine (germană și engleză) a Universității din București, lucrând la Institutul Cultural Român de la Viena, dar care a făcut muzică dintotdeauna. Maria a colaborat cu artiști precum Adi Cristescu, Horia Brenciu, Marius Moga, dar și cu trupe mai mai mici, atât în calitate de solistă, cât și pe partea de compoziție. Cu pianistul Marius Văduva (din Târgoviște, cu master în jazz și cu multe concerte susținute în Canada) a fost coleg în orchestra lui Horia Brenciu. Violonista Laura Oană, din București, e absolventă de Conservator. Basistul  Răzvan Cojanu a terminat tot Conservatorul, lucrează la Filarmonica din Ploiești și a colaborat la rândul său cu mai mulți artiști. Toboșarul Vali Isaroiu este din Tg Mureș și a colaborat cu mai multe trupe, printre care „Parlament” și „Stema”.

În program: „I can see clearly now”, „Nothing comes back”,  „În pași de dans”, „Galbenă gutuie”, „Hush Hush”, „Mai ușor”, „Femeie, tu…”, „Storm”, „Vino iarna”, „Colinde românești”, „Cântă cucu”, „Who am I?”, „Let me in”, „Happiness is in little things”, „Țara ta”, „România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + = 17