A TREIA REPRIZĂ DE DEZINSECȚIE ÎN PITEȘTI

Stiri

Primăria Municipiului Pitești anunță că a treia etapă a acțiunii de dezinsecție va fi demarată miercuri, 16.09.2020, când, începând cu ora 22.00, va avea loc prima trecere din cadrul acestui demers, cu mijloace mecanizate, pe timpul nopții, urmând ca, la primele ore ale dimineții de joi, 17.09.2020, stropirea să fie făcută și pedestru, cu atomizoare, până la ora 07.00.

Acțiunea va fi efectuată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și de către S.C. Salpitflor Green S.A., care vor folosi pentru dezinsecție substanța EFFECT ULTIMUM. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea uneia dintre treceri, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.

Posesorii de familii de albine și de animale sensibile sunt rugați să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident nedorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 2 =