ACTIVITATE ILEGALĂ PE DOMENIUL PUBLIC, ÎN ZONA CET SUD PITEȘTI

Administrativ

În urma sesizărilor din ultimele două luni primite din partea cetățenilor din cartierele Prundu, Craiovei și Războieni, legate de calitatea proastă a aerului (poluare olfactivă), reprezentanții Primăriei Pitești, în frunte cu primarul Cristian Gentea, ai Poliției Locale și ai Gărzii de Mediu au efectuat verificări în zona CET Sud. E incredibil ce au constatat!

Pe terenul proprietate a municipiului Pitești a fost identificată o activitate neautorizată efectuată de SC Extra V SRL din Avrig, constând în decaparea cu flacără deschisă a unor conducte izolate cu membrană bituminoasă din smoală, aduse pe terenul CET Sud în scopul recondiționării pentru vânzare ulterioară către o firmă din Austria (conform informațiilor obținute la fața locului).

Primarul Cristian Gentea a dispus evacuarea firmei prestatoare ilegal pe domeniul public, amendarea acesteia de către Poliția Locală cu suma de 2000 de lei și achitarea taxei de ocupare a domeniului public, începând cu 3 septembrie 2021 până în prezent, pentru suprafața afectată.

Garda de Mediu va derula în continuare măsurile care se impun. Cineva trebuie să plătească! În definitiv, CINEVA A DAT ACORDUL! Cine? O să răspundă? Îmi e teamă că nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 5