ARGEȘ: 6 DISPARIȚII SESIZATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

Stiri

În ziua de 6 august a.c., in jurul orei 23,30, politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizati despre faptul că o minoră de 16 ani, din Aninoasa, ar fi plecat voluntar de la domiciliu în jurul orei 23,15.

Minora se afla la a doua plecare voluntară, dispariţia acesteia fiind sesizată de tată şi în ziua de 4 august a.c., în urma activităţilor fiind identificată de către poliţişti în ziua de 5 august a.c., pe raza comunei Berevoeşti, şi încredințată familiei.

După efectuarea verificărilor, poliţiştii au identificat cu operativitate pe minora căutată, stabilind că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a săvârşit fapte de natură penală.
În cauză au fost sesizaţi reprezentanţii DGASPC Argeş pentru evaluarea suplimentară a situaţiei minorei.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la şase dispariţii, în urma verificărilor stabilindu-se că toate sunt plecări voluntare, toate fiind clarificate într-un interval cuprins între 15 minute şi câteva ore.

Având în vedere operativitatea cu care au fost găsite, în niciunul dintre cazuri nu s-a declanşat procedura de dare în urmărire la nivel naţional.

În urma verificărilor s-a stabilit că niciuna dintre persoane nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =