ARGEȘENII NU CRED ÎN CONSTRUCȚIA AUTOSTRĂZII SIBIU-PITEȘTI: „ABURELI ȘI SPERANȚE DEȘARTE!”

Stiri

După cum v-am informat ieri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), două anunțuri de intenție privind atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție a unor secțiuni totalizând 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitești.

De asemenea, CNAIR prevede „construirea a 9 tunele cu o lungime de 4,95 km, a 51 de structuri cu o lungime totală de aproximativ 10,91 km, precum și consolidarea de versanți\susținere corp autostradă pe o lungime de aproximativ 14.000 de metri liniari”.

De aceste informații, de bine, totuși, nu au fost încântați deloc argeșenii care și-au dat cu părerea în mediul online, pe marginea articolului nostru, majoritatea reacțiilor fiind negative și dovedind neîncrederea în autorități.

„Nici peste 2 ani nu începe nimic. Speranțe deșarte!”,  „În ce mileniu se va face?”, „Nu prind inaugurarea”, „Ce glumă bună!”, „Abureli pentru români și vise frumoase pentru ei” sau „Minciuni. Cu cei care conduc țara în acest moment nu poți fi niciodată sigur” – au fost doar câteva din comentariile în legătură cu autostrada Sibiu-Pitești.

Se pare că din cauza timpului mult prea mare în care au așteptat, dar și a promisiunilor neîndeplinite, argeșenii și nu numai, sunt extrem de neîncrezători și de această dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 − = 19