ASTĂZI: PROTEST ÎN PIAȚA „VASILE MILEA”

Stiri

Astăzi, 21 ianuarie 2019, începând cu ora 18:30, în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului va avea loc un protest sub numele de „Fără ordonanțe pentru politicieni corupți”.

Protestul este organizat de asociația civică #ActivAg și are următoarele motive descrise în eveniment:

„Ministrul Justiției a anunțat public că are pregătită ordonanța de urgență ce permite politicienilor corupți să scape de sentințele pe care le-au primit în dosarele de corupție în care au fost judecați și condamnați.

Ce înseamnă asta? Liviu Dragnea scapă de singura condamnare definitivă pe care o are, până la acest moment. Urmează să scape și de cea de-a doua condamnare pe care a primit-o în primă instanță, pentru că nimic nu-i va opri să schimbe legile după bunul lor plac, prin OUG, dacă le permitem să facă asta. Și, împreună cu el, scapă încă câteva sute de cercetați și condamnați penal de rang înalt din politica românească.
Dacă credem cu adevărat că noi și țara noastră merităm alt viitor, atunci trebuie să luptăm! Nici o națiune nu și-a făurit un viitor mai bun stând în case, în baruri, în restaurante sau săli de fitness, în fața televizoarelor sau a telefoanelor mobile. Îi putem învinge pe acești ticăloși dacă ne scuturăm de oboseala și lipsa de speranță! Deci, ce facem? Acceptăm nemerniciile pe care le face această guvernare, de peste doi ani deja, sau ne ridicăm și ne construim o tară modernă, cu justiție independentă și stat de drept veritabil, așa cum ar trebui să fie?
Dacă vom fi mulți și uniți vom reuși să oprim ordonanțele criminale în stradă! Iar revoluția o vom face mai târziu, la vot!”
(Foto: descriptiv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 2