CAMPUS TEHNOLOGIC – LICEUL TEHNOLOGIC TOPOLOVENI, FAZA DE PRECONTRACTARE

Administrativ

Proiectul CONSTRUIRE CAMPUS TEHNOLOGIC – LICEUL TEHNOLOGIC TOPOLOVENI, apel: POR/318/10/2/Creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățare pe tot parcursul vieții/2/Creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățare pe tot parcursul vieții, se află în etapa de precontractare.

Acesta vizează îmbunătățirea condițiilor din unitatea de învățământ Liceul Tehnologic Topoloveni, jud. Argeș, în vederea creșterii gradului de participare la învăţământul profesional şi tehnic.

Scopul proiectului este modernizarea infrastructurii existente prin reabilitarea și modernizarea unui corp de clădire existent (corpul C6), precum și extinderea Liceului tehnologic cu un nou corp ce va cuprinde săli de clasă, cancelarie, ateliere, laboratoare, sală de festivități și birourile administrației.

Cererea de finanțare a fost depusă în 10 iulie 2018, iar în perioada octombrie 2018- februarie 2020 evaluarea proiectului depus a fost suspendată. Perioada de implementară a proiectului se finalizează la data de 28 februarie 2023.

Valoarea totală a proiectului fiind de 8.883.663,11 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 4