CÂND ARE LOC SIMFONIA LALELELOR PITEȘTI DE ANUL ACESTA?

Stiri

Primarul Cornel-Constantin Ionică, ținând cont de perioada de înflorire maximă a lalelelor, ca și de sărbătorile pascale de la creștinii ortodocși și catolici, a decis ca ediția cu numărul 42 a expoziției internaționale dendro-floricole Simfonia Lalelelor Pitești să se desfășoare în perioada 12-14 aprilie 2019.

Cu acest prilej, vor fi amenajate la Pavilionul expozițional „Casa Cărții” tradiționalele expoziții florale, va fi organizată Parada Florilor pe Strada Mare, vor fi confecționate, cu ajutorul olandezilor din orașul înfrățit Eelde, coordonați de Harm Katoele, noi care alegorice, cu o anumită tematică, va fi amenajat un impresionant Târg al Florilor în centrul orașului și vor avea loc mai multe spectacole.

Intrarea la expoziția de la Casa Cărții va fi gratuită.

Ținem să amintim că Simfonia Lalelelor este cea mai importantă sărbătoare a Piteștiului, la ea participând, în fiecare an, peste 100.000 de vizitatori. Dincolo de cele trei zile în care Piteștiul devine capitala florilor, muzicii și bucuriei, Simfonia Lalelelor reprezintă un câștig pentru foarte mulți oameni de afaceri piteșteni care beneficiază de afluxul zecilor de mii de vizitatori și care își oferă o gamă largă de servicii. Ceea ce este un important câștig pentru oraș. Ca amănunt picant, în această perioadă, pe toată raza Piteștiului nu găsești un loc liber la hoteluri, destul de numeroase.

Nu în ultimul rând, Simfonia Lalelelor este un minunat prilej de a promova imaginea Piteștiului în țară și în lume, ținând cont de mulțimea ambasadorilor prezenți an de an, a delegațiilor orașelor înfrățite din alte țări și a participanților din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

27 − 25 =