CEA MAI FRUMOASĂ ȘI CURATĂ ASOCIAȚIE E DIN CARTIERUL RĂZBOIENI

Administrativ

În această seară, au fost premiați câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din Municipiul Piteşti”, ediția a IX-a. Festivitatea de premiere a câştigătorilor s-a desfășurat la Filarmonica Pitești, în cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Municipiului Piteşti.

Organizat de Primăria Municipiului Piteşti și având la bază voluntariatul, concursul a contribuit la îmbunătăţirea aspectului orașului și a mobilizat un număr mare de piteșteni în acțiunea de curățare, reamenajare și înfrumusețare a locului pe care îl numesc „acasă”.

Premiul pentru „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din Municipiul Piteşti”, ediția a IX-a, în valoare de 3000 de lei, a fost obținut de către asociația de proprietari „J10 B-C” din cartierul Războieni, iar premiul pentru “Cea mai frumoasă și cea mai curată asociaţie de proprietari din fiecare cartier”, în valoare de 2000 de lei, a fost câștigat de următoarele 8 asociații, pe cartiere: „Aida” – cartierul Găvana, „Teilor” – cartierele Trivale și Mărășești, „Banat B1A”– cartierele Banat și Exerciţiu, „CFR” – cartierul Craiovei, „Ana” – cartierul Războieni, „Narcisa 2002” – cartierele Prundu şi Fraţii Goleşti, „Poiana PR” – cartierul Tudor Vladimirescu, „Viilor P13” – cartierul Popa Șapcă. Pentru Zona Centru, Calea București și Zona Nord și Eremia Grigorescu nu s-au acordat premii.

Premiile vor fi virate de către Primăria Municipiului Piteşti, prin ordin de plată, în contul asociaţiilor de proprietari şi pot fi folosite numai pentru întreţinerea şi repararea spaţiilor pe care le administrează.

Viceprimarul Laurențiu Zidaru a declarat cu acest prilej: „Ținem să îi felicităm pe toți cei care s-au implicat în această competiție, câștigători sau doar participanți, pentru entuziasmul lor și pentru munca prin care au dorit și au reușit să facă din Pitești un oraș mai frumos, pentru noi toți!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

69 − = 62