CETATEA POENARI RĂMÂNE ÎNCHISĂ!

Stiri

Accesul vizitatorilor la Cetatea Poenari rămâne restricționat din cauza apariției urșilor în zonă
Muzeul Judeţean Argeş a decis să restricţioneze accesul la Cetatea Poenari marţi , 27 martie 2019, după ce angajaţii instituţiei au sesizat apariția urşilor la baza scărilor.

În calitate de administrator al Cetăţii Poenari, Muzeul Judeţean Argeş a făcut solicitări scrise Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, Direcţiei Silvice Argeş şi Instituţiei Prefectului Argeş pentru a se întreprinde toate măsurile necesare, conform atribuțiilor legale, în vederea evitării producerii unor incidente grave.

Şi Instituţia Prefectului a transmis în data de 28 martie 2019 o adresă scrisă privind apariţia urşilor în zona Cetăţii Poenari. Atenţionarea a fost adresată mai multor instituţii din judeţ, dar şi Muzeului Judeţean Argeş, prin care se recomandă luarea măsurilor minime necesare de prevenire a posibilelor incidente în zona turistică a Transfăgăraşanului, comuna Arefu, judeţul Argeş.
În acest sens, angajaţii Muzeului Judeţean Argeş au amplasat panouri informative și de avertizare în zona cetății şi au restricţionat temporar accesul vizitatorilor, măsurile de siguranță privind integritatea vizitatorilor fiind o prioritare.

Accesul la Cetatea Poenari va fi posibil după ce ne vom asigura că nu mai este niciun pericol în zonă, cu sprijinul autorităților competente.
Vom reveni cu informaţii privind condiţiile de vizitare ale Cetăţii Poenari din judetul Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 85 = 88