CETĂȚEAN DE ONOARE AL PITEȘTIULUI CONCURENT LA JOCURILE OLIMPICE DE LA TOKYO

Sport

Piteșeanul Robert Glință, campion european en-titre la 100 de metri spate, a ieșit pe locul al optulea, marți, în finala acestei probe de la Jocurile Olimpice, în care a concurat cu înotători de mare valoare. Robert Glință a avut un timp mai bun decât în semifinale, parcurgând cele două lungimi de bazin în mai puțin de 53 de secunde, mai exact în 52 de secunde și 95 de sutimi.

A fost o cursă în care s-a pornit tare de la început, câștigată de rusul Evgheni Rylov, cu timpul de 51 de secunde și 98 de sutimi, care a stabilit astfel un nou record european la această probă. Medalia de argint i-a revenit tot unui rus, considerat unul dintre favoriți, Klimment Kolesnikov, cronometrat cu 52 de secunde.

Robert Glinţă, în vârstă de 24 de ani, a luat startul de pe culoarul opt, a început bine cursa şi ocupa locul patru la jumătatea ei, însă pe ultimii metri nu a mai reuşit să-şi plaseze sprintul său obişnuit şi a încheiat cursa pe ultimul loc. Același loc l-a ocupat la această probă și în finala de la Olimpiada de la Rio, din 2016.

Mult succes în continuare, Robert! Piteștiul este mândru de tine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1