CEZ INFORMEAZĂ: PROGRAMUL DE RUSALII

Economic

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 17 iunie, reluându-și activitatea în data de 18 iunie 2019, informează Direcția Comunicare și Marketing CEZ Romania.

Reglementările în vigoare în domeniul muncii, prezintă ziua de 17 iunie, a doua zi a Sărbătorii Rusaliilor, zi liberă nivel național.

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare

Conform reglementarilor în vigoare, Centrele de Relații cu Clienții CEZ își întrerup activitatea în data de 17 iunie 2019.

Începând cu data de 18 iunie 2019 însă, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 – 16:30, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din municipiile – reședință de județ: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu.

Info Linia CEZ

De asemenea, pentru orice informații legate de serviciile CEZ, clienții pot apela INFO LINIA CEZ, număr unic de telefon 0251 929, tarif normal pentru apelurile efectuate din rețeaua națională, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 28 = 31