CHESTIONAR – IMPLICĂ-TE ÎN REALIZAREA STRATEGIEI SMART CITY PITEȘTI!

Administrativ

După cum am scris, Primăria Municipiului Pitești a organizat, acum două zile, primul workshop pentru elaborarea strategiei Pitești Smart City, la care au participat Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor, reprezentanți ai administrației publice (viceprimarii Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru), ai companiei de consultanță Ramboll South-East Europe (prin directorul general Silviu Stoica), ai mediului de învățământ și academic, ai mediului de afaceri (precum George Caval, președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș) și ai societății civile.

Firește, drumul către un Oraș Inteligent nu va fi ușor, dar primul pas a fost făcut. Sau primii pași, întrucât Primăria Municipiului Pitești a postat pe pagina sa web un mesaj prin care solicită implicarea tuturor piteștenilor în realizarea strategiei Smart City Pitești! O inițiativă extrem de benefică. Dar iată mesajul și, la final, linkul către chestionarul pe care îl puteți completa și trimite:

„Care este noua identitate pe care vrem să o creăm pentru orașul Pitești? Ce inițiative de succes au fost realizate până acum și cum putem învăța unii de la ceilalți? Este tehnologia un instrument util pentru o viață mai bună? Ce ne dorim pentru îmbunătățirea standardului de viață și a imaginii orașului nostru și cum ne poate ajuta o strategie Smart City? Cum putem fi mai eficienți și cum putem câștiga timp prețios cu ajutorul tehnologiilor smart?
Pentru a capta și a reflecta în strategia Smart City a orașului Pitești realitățile, provocările, oportunitățile și viziunea privind progresul a celor ce au un cuvânt de spus despre viitorul acestui oraș, coordonatorii proiectului din partea companiei de consultanță Ramboll South-East Europe au pregătit un scurt chestionar, care este propus piteștenilor spre completare.
Contribuția fiecărui cetățean, prin completarea și transmiterea chestionarului, reprezintă orice idee prioritară pentru viziunea sa despre orașul în care locuiește, pentru domeniul sau instituția pe care o reprezintă, toate acestea fiind incluse în analiza preliminară pentru elaborarea strategiei Smart City Pitești.
Chestionarul completat, alături de orice alte documente considerate necesare sau relevante, poate fi transmis pe email, la adresa dlp@ramboll.com, până la data de 5 septembrie 2019, prin apăsarea butonului TRIMITE CHESTIONAR.”

Chestionarul este publicat pe portalul Primăriei Municipiului Pitești și poate fi accesat printr-un click pe link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1632w0JmiKdT9bUG-3UxDAfOz7WrlF0Yeia0CyyQmL9k/viewform?edit_requested=true 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

58 − 54 =