CHIOȘCURILE FĂRĂ FORME LEGALE, RIDICATE DE PRIMĂRIA PITEȘTI

Stiri

Afăm abia acum, după… zeci de ani, că mai multe chioșcuri din Pitești au stat, în Centru, firește, fără forme legale, vreme de… zeci de ani! În sfârșit, de azi, ca urmare a deciziei primarului Piteștiului, Cristian Gentea, sunt ridicate de către municipalitate, în Pitești!

Primăria Municipiului Pitești a verificat cele aproximativ 380 de construcții provizorii situate pe domeniul public al municipiului Pitești, în urma acesteia fiind identificate 30 de „chioșcuri” care nu mai dețin forme legale de ocupare a domeniului public.

Până la data prezentă, conform procedurii aprobate, municipalitatea a decis ridicarea a 21 de astfel de construcții provizorii pentru eliberarea, salubrizarea și îmbunătățirea aspectului urbanistic al domeniului public.

Ridicarea efectivă a construcțiilor provizorii și eliberarea domeniului public aferent este în derulare de ieri, 22.09.2021, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, celelalte nouă construcții provizorii rămase urmând a fi îndepărtate, prin aceeași procedură, după finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 68 = 75