CONSILIUL LOCAL PITEȘTI SE MUTĂ ÎN CASĂ NOUĂ

Administrativ

Întrucât din luna ianuarie 2019 încep lucrări de renovare a sălii mari de ședințe a Primăriei Municipiului Pitești, se impunea, pentru desfășurarea activității Consiliului Local al Municipiului Pitești, găsirea unui spațiu corespunzător.

De menționat faptul că actuala sala de ședințe nu a mai fost renovată de la începutul anilor 2000, Municipalitatea dorind nu doar o simplă zugrăvire, ci și o modernizare la nivelul exigențelor din prezent.

Spațiul identificat pentru ținerea ședințelor Consiliului Local de către primarul Cornel-Constantin Ionică, după ce s-a deplasat la fața locului în fruntea unei comisii, este Sala Multimedia de la Centrul Multifuncțional, unde e sediul Filarmonicii Pitești. Aceasta are avantajul de a se afla la fix câțiva pași de Primărie și de a fi dotată adecvat. Activitatea instituției muzicale nu va fi afectată, respectiva sală fiind folosită doar pentru ședințe și simpozioane.

Astfel, Consiliul Local Pitești își va ține ședințele din prima parte a anului 2019 la Filarmonica Pitești, după care se va reveni la Primăria Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 73 = 79