CUM POȚI CÂȘTIGA BANI DE PE URMA ALEGERILOR?!

Stiri

În acest an, suntem chemați de două ori să votăm, mai întâi la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 și, în noiembrie sau decembrie, la alegerile prezidențiale.

Nu știm cu ce se vor alege românii, dar unii vor avea sigur de câștigat bani de pe urma organizării acestor runde de alegeri. Este vorba de președinții și vicepreședinții secțiilor de votare, de operatorii de calculator, ca și de reprezentanții partidelor la urne. Cam câte 10-12 persoane de secție. Și cum, în Argeș, sunt circa 520 secții de votare, peste 5000 de argeșeni vor fi plătiți pentru implicarea lor în organizarea alegerilor.

Autoritatea Electorală Permanentă, prin Primăria Municipiului Pitești, a lipit astăzi afișe în oraș prin care anunță recrutarea de experți electorali și de operator calculator. Iată ce trebuie făcut pentru a câștiga niște bani:

Experți electorali:

-descarcă cererea de pe site-ul www.roaep.ro

-Completează, datează și semnează olograf cererea.

-Anexează o copie a actului de identitate și o copie a actului de studii.

-Transmite documentele prin e-mail, la adresa expert@roaep.ro, trimite-le prin poștă sau depune-le personal la sediul AEP (inclusiv la sediul structurii teritoriale a AEP din zona ta) sau la sediul Primăriei ori  al Instituției Prefectului.

-Odată admis în Corpul experților electorali, participi automat la tragerea la sorți computerizată în vederea desemnării președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora.

Operator calculator:

-descarcă cererea de pe site-ul www.roaep.ro

-Completează, datează și semnează olograf cererea.

-transmite-o prin email la adresa operator@roaep.ro, trimite-o prin poștă sau depune-o personal la la sediul AEP (inclusiv la sediul structurii teritoriale a AEP din zona ta) sau la sediul Primăriei ori  al Instituției Prefectului.

-odată admis, participi automat la targerea la sorți computerizată în vederea desemnării operatorilor de calculator în secțiile de votare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

69 − = 67