DAN MANU, ÎNTÂLNIRE CU TOȚI PRIMARII. CE DISCUȚII AU PURTAT

Administrativ

Ieri, 16 ianuarie 2019, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Ion Mînzînă s-au întâlnit la Primăria Costești cu primarii din zonă.

La eveniment au participat edilii localităților: Ștefan cel Mare, Slobozia, Mozăceni, Negrași, Rociu, Suseni, Popești, Râca, Recea, Izvoru, Buzoești, Ungheni, Căldăraru, Miroși, Costești și Bîrla.

În cadrul întâlnirii, la care au fost prezenți și specialiști din aparatul tehnic al C.J. Argeș, dar și contabili ai primăriilor, au fost abordate teme referitoare la stadiul proiectelor depuse spre finanțare și al investițiilor aflate în derulare, în special cele semnate prin PNDL II.

Totodată, a fost analizat nivelul de dezvoltare al comunității în raport cu oferta electorală pe cele trei domenii importante: sănătate, educație, infrastructură. De asemenea, s-au purtat discuții și cu privire la prevederile bugetare pentru anul 2019.

Întâlniri zonale cu primarii au mai avut loc la Curtea de Argeș, Domnești, Topoloveni, Câmpulung și Mioveni, urmând ca astăzi, 17 ianuarie 2019, să fie organizată o întâlnire cu primarii localităților limitrofe Piteștiului.

Astfel, conducerea Consiliului Județean va încheia seria întâlnirilor zonale cu edilii din cele 102 localități din Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 3 =