„DANSUL LALELELOR”, ÎN AER LIBER

Stiri

Peste o mie de copii și părinți au umplut, ieri, Piața „Vasile Milea” din Pitești, unde s-a desfășurat a VIII-a ediție a concursului de dans modern și tradițional „Dansul Lalelelor”. În concurs au evoluat peste 750 de copii cu vârste între 7 și 18 ani din 14 județe, care au trecut prin filtrul unor selecții serioase.

Au încântat publicul cu un dans tradițional, specific regiunii lor, și dansatorii din Ahmet Bey, Turcia, care au venit însoțiți de primarul și viceprimarul orașului lor.

„Dansul Lalelelor” a fost organizat, după cum am mai scris, de Școala de Arte și Meserii Pitești în parteneriat cu Liceul „Ion Barbu” și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, concursul fiind cuprins în calendarul anual de activități al Ministerului Educației. Pentru prima oară, în acest an a fost organizată și o sesiune de referate și comunicări, intitulată „Dansul-artă vie”.

Concursul a început la ora 9.00 și a durat nu mai puțin de 5 ore, timp în care participanții au interpretat 78 de dansuri, care mai de care mai spectaculoase și pline de culoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 56 = 60