DARURI DE LA BISERICA ORTODOXĂ PENTRU CEI NEVOIAȘI DIN PITEȘTI

Stiri

Cine urmărește, zilnic, pagina de facebook a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, va avea o mare surpriză. Dincolo de cele duhonicești, sunt prezentate acțiunile de implicare socială ale bisericilor din Argeș, de la ajutarea celor săraci la organizarea „Campionilor Bucuriei”. Iată ultimele două acte de binefacere petrecute în Pitești, de astăzi, exemplele fiind nenumărate.

Daruri pentru cei încercați, parohia Mavrodolu, protoieria Pitești

Milostenia reprezintă gestul creștin de a face bine, din dragoste și compasiune pentru cel aflat în nevoie. Iubirea de semeni este binevoitoare, înțelegătoare, fiind cel mai natural sentiment. Cum aceasta este atât de importantă, să ne dăm silința să o întărim în suflet și să o sporim în viața noastră!

Părintele slujitor Paul Stănescu de la parohia Mavrodolu, protoieria Pitești, dimpreună cu un grup inimos de credincioși, a venit în ajutorul celor lipsiți, dăruind alimente, dulciuri și cuvânt duhovnicesc.

Masă caldă pentru cei nevoiași, parohia Prundu III, municipiul Pitești

Răsplata fiecăruia va fi dupa gândul cu care il primeste si il ajuta pe cel aflat in nevointa. De aceea, nu trebuie sa ne uitam la cel care cere ci sa ne preocupe gandul pentru care facem milostenie. Cum vor fi aceste ganduri, asa va fi si pretul faptei noastre.  De vom darui cu inima buna si curata, la fel vom primi de la Dumnezeu, caci milostenia facuta in duhul lui Hristos va curati sufletele noastre de toate faradelegile si ne va intari trupurile in toate incercarile.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a desfasurat la Parohia Prundu III Pitesti cu Hramul,, Nasterea Maicii Domnului”, sub coordonarea preotilor Preda Vilcu Costin si Gurea Ionut Alexandru, proiectul social ,, Alimente pentru copiii proveniti din familii nevoiașe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45 − = 44