DEFILARE SPECTACULOASĂ DE ZIUA JANDARMERIEI

Stiri

Astăzi, 3 aprilie 2019, Ziua Jandarmeriei Române a fost celebrată prin mai multe manifestări.

În sala de ședințe a Consiliul Județean Argeș a avut loc ceremonia de avansare în grad a cadrelor din Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș și înmânarea diplomelor de excelență pentru cadrele în rezevă, în semn de apreciere pentru întreaga carieră militară exercitată în slujba patriei, comunității și binelui social. La festivitate au participat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă, prefectul Emilian Dragnea și subprefectul Adrian Bughiu, Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, șefi ai instituțiilor publice și jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș.

Cu ocazia aniversării a 169 de ani de existență a Jandarmeriei Române, în semn de prețuire și recunoștință pentru sprijin și colaborare în interesul comunității, inspectorul șef al I.J.J. Argeș, colonel Gheorghe Lupescu, a înmânat o plachetă președintelului Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

,,Este o zi importantă pentru Jandarmeria Română și, implicit, pentru Inspectoratul de Jandarmi Argeș. Să fiți sănătoși, să vă mențineți în tonusul profesional pe care l-ați dovedit și l-ați probat de atâtea ori. La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de președintele Consiliului Județean, Dan Manu.
Activitățile dedicate Zilei Jandarmeriei Române au continuat cu un ceremonial militar. În Piața Vasile Milea din Pitești au avut loc exerciții demonstrative.

De asemenea, au fost prezentate materialele și tehnica folosite de jandarmi, precum și autovehiculele din dotarea Jandarmeriei Argeș.

 

În premieră, caii de serviciu, folosiți în misiuni de ordine publică în Capitală, au defilat în centrul Piteștiului, spre încântarea tuturor celor prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 2 =