EDIȚIA A 9-A A FESTIVALULUI „TINERE TALENTE” ARE LOC, ÎN SFÂRȘIT

Cultura

Filarmonica Pitești organizează joi, 14 ianuarie, de la ora 19.00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, primul concert simfonic din acest an. Concertul se va desfășura cu spectatori, având acces doar 30% din public, conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești. Evenimentul poate fi urmărit și on-line, pe pagina de facebook a Filarmonicii Pitești: https://www.facebook.com/pitestifilarmonica. 

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Tiberiu-Dragoș Oprea, vor evolua violoncelista Aida Popa, soliștii Denisa Dumitrache și Alex Pîrvu, pianista Inya Cutova, violonista Larisa Nicolae și naistul Flavius Ilie, cu toții elevi sau studenți din Pitești sau din țară.

În program: P. I. Ceaikovski – Nocturnă pentru violoncel și orchestră, W. A. Mozart – Concert pentru pian și orchestră nr. 12 în La major, Frank Sinatra – My way, Manuel de Falla – Dans spaniol, *** – Mărie și Mărioară, *** – Măi, bădiță, de pe grui și Gh. Zamfir – Dansul pădurii.

Orchestrațiile aparțin lui Gheorghe Zamfir, Mădălin Sandu și Silviu Deaconescu.

După trei amânări, din iunie 2020 încoace, iată, în sfârșit, profitând de măsurile de relaxare, acest concert dedicat tinerelor talente are loc. Puțini înțeleg cât de important e pentru un foarte tânăr interpret să cânte cu o orchestră pe spate sub bagheta unui dirijor!

Biletele s-au pus în vânzare de luni, 11 ianuarie a.c, la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul unui bilet fiind 30 de lei. Elevii, studenții și pensionari beneficiază de reducerile aferente fiecărei categorii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 2 =