FACEBOOK VREA SĂ RENUNȚE LA FUNCȚIA DE ,,LIKE”

Stiri

Facebook vrea să renunțe la cea mai importantă funcție a sa. Rețeaua socială cu cei mai mulți utilizatori vrea să procedeze ca în cazul Instagram și testează în prezent posibilitatea de a ascunde numărul de like-uri primite la o postare, informează Digi24.ro.

În codul sursă al aplicației a fost descoperit un nou mod de afișare a reacțiilor la o anumită postare. Sunt afişate doar numele câtorva persoane care au dat like, însă lipseşte cifra exactă a numărului de aprecieri.

Deși Facebook a confirmat că intenționează să facă acest lucru, modificarea nu este încă vizibilă pentru utilizatorii obișnuiți.

Facebook vrea să vadă mai întâi în ce fel influenţează numărul de postări şi veniturile din reclame. Compania americană a constatat că o parte a utilizatorilor şterg postările care au număr mic de like-uri, iar această experienţă îi descurajează să posteze uneori.

De asemenea, rețeaua realizează în prezent același tip de experiment și în cazul Instagram în șapte țări, dar până acum nu a făcut publice concluziiile testelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

36 − = 34