FC ARGEȘ A PIERDUT, NEMERITAT, LA CRAIOVA

Sport

FC Argeș a pierdut nemeritat, la diferență de un gol, confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu Universitatea Craiova, din prima etapă a acestei ediții de campionat. Unicul gol al partidei din Bănie a fost marcat după pauză de Andrei Ivan. sursa foto: facebook Universitatea Craiova

Piteștenii au început în forță partida și puteau deschide scorul încă din primul minut prin Lupeta care șutat puternic din interiorul careului, însă portarul oltenilor a reușit să respingă. Același Lupeta a irosit o uriașă ocazie de a marca cu zece minute înainte de finalul primului mitan. Ișfan a profitat de o gafă a lui Mateiu, a recuperat, a pătruns în careu, a șutat în forță, Pigliacelli a respins în față, însă Lupeta, singur cu portarului oltenilor, a tras pe lângă poartă!

Craiova a deschis scorul în minutul 55, prin Andrei Ivan, după centrarea perfectă a lui Cîmpanu. Echipa noastră a reușit să marcheze prin Lupeta care l-a învins pe goalkeeperul gazdelor cu o scăriță, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Reluările tv au arătat că atacantul alb-violet era pe linie, iar reușita trebuia validată. Tot Lupeta a continuat să hărțuiască defensiva oltenilor, care a gafat în minutul 79, însă vârful portughez nu a nimerit poarta.

Pe final, FC Argeș a mai ratat alte două ocazii, prin Ișfan și Tofan, însă de fiecare dată Pigliacelli a scăpat cu fața curată.

Caseta tehnică:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Şt. Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Vătăjelu (min.37 Bancu) – Mateiu, Nistor – Al. Cîmpanu (min.74 Baiaram), Cicâldău, A. Ivan (min.83 Screciu) – Koljic (min.83 Markovic). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

FC Argeş: Greab – Tofan, G. Turda, Boldor, N. Muşat – Isfan, I. Şerban(min.87 Viana), Meza Colli, Cr. Tănase (min.62 Dumitrașcu) – Palic (min.74 Teles) – Lupeta. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.

Cartonașe galbene: Meza Colli, Turda. Arbitru: Horia Mladinovici.

Mihaiță Ianovschi: ”Rezultatul este nedrept!”

La finalul partidei de sâmbătă seară, cu Universitatea Craiova, pierdută de FC Argeș, cu 0-1, Mihăiță Ianovschi, unul dintre cei doi antrenori ai echipei noastre, a tras concluziile care se impun. Oficialul consideră că piteștenii meritau să plece cu un punct din Bănie, având în vedere ocaziile de gol avute. Tehnicianul grupării din Trivale s-a declarat mulțumit de evoluția echipei și este convins că în runda următoare FC Argeș are puterea să învingă UTA Arad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

30 − 20 =