FC ARGEȘ ARE UN NOU PREPARATOR FIZIC

Sport

În acest retur de campionat, FC Argeş va avea un nou preparator fizic, după ce Dan Didiţă a ales să plece la Universitatea Cluj. De pregătirea fizică a echipei se va ocupa Dan Vasilică, cel care în 2017 a lucrat şi cu Flavius Stoican, în Liga I, la Pandurii Târgu Jiu, informează Fotbal Club Argeș.

Emil Săndoi este sigur că acesta va face o treabă foarte bună la Piteşti: „Este un preparator care are o experienţă destul de mare, chiar dacă este destul de tânăr. Este preocupat total de meseria pe care o face. A fost preparator fizic şi în Liga I, dar şi în Liga a II-a. Colaborează foarte bine cu jucătorii. Sunt convins că împreună vom reuşi să pregătim şi să capacităm echipa pentru a obţine rezultate cât mai bune“ a spus tehnicianul echipei noastre despre cel mai nou membru al staff-ului său.

Dan Vasilică, noul preparator fizic, este convins că va face o treabă foarte bună la FC Argeş: „Vreau să-i mulţumesc lui Emil Săndoi pentru că a dorit să fac parte din staff-ul său. Sunt onorat că am venit la acest club de mare tradiţie. Sunt optimist şi am convingerea că voi reuşi să ajut această echipă să-şi îndeplinească obiectivele. Doar pentru acest lucru am venit la Piteşti. Împreună cu băieţi şi cu staff-ul, îmi doresc să avem rezultate foarte bune şi să facem performanţă”.

(Foto: Fotbal Club Argeș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1