FC ARGEȘ MERGE LA VICTORIE LA IAȘI

Sport

După o pauză de două săptămâni cauzată de meciurile Naționalei României, în acest week-end se va relua Liga I. Runda cu numărul 11 din Casa Liga 1 va fi deschisă de Politehnica Iași – FC Argeș, partidă programată, vineri, de la ora 17.30. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

După zece etape jucate din acest tur de campionat, cele două echipe sunt vecine de clasament, moldovenii ocupând locul 13, cu 9 puncte, în timp ce FC Argeș se situează pe 14, cu 8 puncte. Punctele puse în joc sunt necesare ca aerul atât pentru ieșeni, cât și pentru piteșteni, în încercarea lor de a evita retrogradarea.

Ionuț Codruț Moșteanu, antrenorul lui FC Argeș, este optimist înaintea duelului cu moldovenii: ”Am pregătit acest meci la fel ca celelalte partide. Nu am făcut nimic special. Venim după două săptămâni de pregătire și ne dorim foarte tare ca în meciul cu Iași să tranșăm cele 3 puncte în favoarea noastră. Ne așteaptă un meci greu, foarte greu. Am lucrat la Poli Iași o perioadă scurtă de timp și cunosc cât de cât infrastructura și mentalitatea oamenilor de acolo. În momentele grele, se organizează foarte bine și cu siguranță vom avea un joc foarte greu. O eventuală victorie la Iași ar însemna un pas înainte în ceea ce privește realizarea obiectivelor noastre. În general nu prea îmi place să vorbesc despre punctele forte sau mai puțin bune ale adversarului înainte de meci. Am studiat Poli Iași, așa cum facem tot timpul, însă cel mai important lucru este să fim ok la ora meciului și să dăm tot ce avem mai bun din noi. Avem ceva probleme de lot, dar sperăm să le remediem până la ora jocului. Nu avem probleme financiare. Suntem la zi cu plățile, iar acest lucru este foarte important în contextul actual. Jucătorii trebuie să se gândească numai la partea sportivă și la nimic altceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 68 = 75