FC ARGEȘ, O NOUĂ ÎNFRÂNGERE, ÎN AMICALUL CU SLATINA

Sport

FC Argeș a pierdut cu 0-1, amicalul de sâmbătă dimineață, de pe propriul teren, cu CSM Slatina, formație care a retrogradat în liga a treia la sfârșitul ediției trecute de campionat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Grigore pe finalul partidei. Fotbalistul slătinean l-a învins pe portarul Flavius Croitoru cu un șut plasat din apropierea careului de 16 m. Până la marcarea golului, FC Argeș a irosit ocazii importante de a înscrie prin Teles, Crivac, Joao Miguel și Viana. Testul cu oltenii a fost un bun prilej pentru antrenorii Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi de a vedea potențialul jucătorilor care au evoluat mai puțin în primele două etape ale sezonului, dar și a mai multor juniori de la echipa Under 19 a clubului nostru.

Caseta tehnică:

FC Argeș: 22.Croitoru – 24.Telcean, 5.Pițian, 14.Joao Miguel, 30.De Jonghe – 28.Moisie, 6.Crivac – 7.Viana, 16.Teles, 10.Barbu – 15.Coman.

Rezerve: Ciuciulete, Mălin, Crivăț, Leață, Butoiu, Mitoi, Curescu. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.

CSM Slatina : 12. Preduț – 6.Stan, 44.Dinu, 23.Manea, 28. Sălcianu – 27.Toma, 19. Cincă, 11. Oprescu, 17. Deta, 10. Doman, 9. Popovici.

Rezerve: Velcu, Enache, Pisaru, Preda, Bărbuț, Grigore, Popescu, Constantin, Gavrilaș, Necșulescu, Neicu. Cristian Stanculețu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 8