FILM ROMÂNESC LA CINEMA ,,BUCUREȘTI”

Stiri

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” se va difuza filmul Filmul „Tranzit”.  Regia îi aparține lui  Christian Petzold, în rolurile principale fiind Franz Rogowski, Paula Beer și  Godehard Giese. Filmul, o dramă, este o coproducție Franța-Germania.

În timpul invaziei naziste, Georg fuge din Parisul asediat asumându-și identitatea unui autor mort ale cărui acte le posedă. Blocat în Marsilia, o întâlnește pe Marie, o tânără femeie disperată să-și găsească soțul dispărut, pe nume Weidel, exact bărbatul a cărui identitate o folosește acum Georg. „La fel ca și opera sa de până acum, cel de-al patrulea film al regizorului este elegant, plin de ingeniozitate și provocări intelectuale” scriau, după premiera de la Berlin, cei de la „Screen Daily”. „Tranzit” se bazează pe romanul omonim al Annei Seghers, scris în exil.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 22 septembrie 2019, la Cinematograful „București” va rula filmul românesc „Breaking News”. Regia îi aparține Iuliei Rugină, în rolurile principale fiind Dorin Andone, Dorian Boguta, Ioana Flora, Voica Oltean și Andi Vasluianu…

După moartea tragică a operatorului său, reporterul Alex Mazilu face un reportaj in memoriam despre viaţa acestuia. Cu trei zile înainte de Crăciun, într-un orăşel de pe litoralul Mării Negre, Alex pune laolaltă puzzle-ul existenţei lui, totul văzut prin ochii încercatei lui fiice adolescente. În încercarea de a compensa moartea fostului coleg, Alex îi ia, pe nesimţite, locul.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Biletele pot fi achizionate și on-line, de pe platforma www.bilete.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

81 − 77 =