(FOTO) BĂTAIE DE JOC ÎN PĂDUREA TRIVALE!

Stiri

Pădurea Trivale este deținută, în cea mai mare parte, de Direcția Silvică Argeș, dar și, pe anumite porțiuni, de Municipalitate și diverși proprietari privați. Acest amestec de proprietari conduce, printre altele, și la lipsa de îngrijire corespunzătoare a pădurii.

În perioada sărbătorilor de Paște, mulți piteșteni au ales să facă plimbări pe potecile mirifice din pădure. Dar, surpriză neplăcută, la mai tot pasul, au întâlnit mormane de gunoi aduse special acolo de indivizi iresponsabili. Predomină deșeurile rezultate din amenajările interioare ale locuințelor, aduse de oameni care au bani, orice s-ar zice, dar sunt și resturi menajere urât mirositoare.

În cele ce urmează, vă prezentăm doar câteva exemple, poze realizate chiar în ziua de Paște:

 

Cât de nesimțit să fii ca să faci acest lucru? E ușor să dai vina pe autorități, dar ce facem cu nesimțiții dintre noi? Nu are nimeni suficient personal să păzească Pădurea Trivale la cât de mare e și să aplice amenzi usturătoare, singura soluție, pe moment, fiind apelul la responabilitate civică. Avem o minunăție, Pădurea Trivale. Ce facem cu ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

61 − = 53