GRĂDINIȚA „CASTELUL FERMECAT”, REABILITATĂ

Administrativ

Primăria Municipiului Pitești a predat, la 17 iulie 2020, amplasamentul pentru obiectivul de investiții „Reabilitare termică clădire Grădiniță – Grădinița cu program prelungit „Castelul Fermecat”. Lucrările urmează a fi executate de către S.C. ADACOR CONSTRUCT SERV S.R.L. Valoarea contractului este de 1.035.678,66 lei inclusiv TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 10 luni.
Prezentul proiect cuprinde reabilitarea din punct de vedere termic a clădirii grădiniței cu refacerea fațadelor construcției, modernizarea instalațiilor electrice și termice, precum și reînnoirea mobilierului pentru locurile de joacă.
Prin reabilitarea termică se creează condiții mai bune pentru desfășurarea activităților curente și, totodată, are loc refacerea integrală a fațadei clădirii. Modernizarea instalațiilor electrice și termice interioare va crea condiții mai bune de derulare a activităților și o siguranță sporită a copiilor și personalului. Reamenajarea și dotarea curții și a spațiului de joacă cu mobilier nou au rolul de a îmbunătăți calitatea programelor educative și recreative desfășurate în aer liber.
Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Obiectivul specific 4.4. Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educaţie timpurie şi sprijinirea participării părinţilor pe piaţa forţei de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

44 + = 47