ÎN ARGEȘ, CREȘTE NUMĂRUL PERSOANELOR CONFIRMATE POZITIV

Stiri

Instituția Prefectului Argeș informează, astăzi, că situația epidemiologică din județ, conform datelor D.S.P., se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 5;
-persoane internate în spital: 105;
-persoane vindecate: 140;
-persoane diagnosticate pozitiv: 286;
-persoane decedate: 23.

Față de 5 iunie, când erau diagnosticate pozitiv un număr de 275 de persoane din Argeș, iată că astăzi numărul acestora a ajuns la 286, crescând și numărul persoanelor internate în spital, de la 88 la 105. Din fericire, nimeni nu și-a mai pierdut viața în ultimele zile din pricina acestui virus.

Totodată, Instituția Prefectului Argeș mai informează că polițiștii argeșeni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost verificate 1064 de persoane din Argeș, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. A fost aplicată o singură sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei, pentru o persoană care nu a respectat măsura izolării. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, dintr-un oraș din Argeș ( din păcate, nu se precizează ce oraș), care a părăsit adresa la care figura în izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 32 = 33