JANDARMII, MĂSURI SPORITE PENTRU SĂRBĂTORILE PASCALE

Stiri

Jandarmii argeșeni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la manifestările religioase care vor avea loc în județul nostru. Pentru siguranța cetățenilor patrulele de ordine publică vor acționa independent și în sistem integrat, pentru prevenirea infracțiunilor stradale și descurajarea faptelor ilegale.

Măsurile de ordine publică vor viza mai multe activități printre care enumerăm: Slujba Religioasă dedicată Paștelui Catolic în data de 20 aprilie în municipiile Pitești, Curtea de Argeș și Câmpulung, Târgul anual tradițional de Florii care va avea loc în data de 20 și 21 aprilie în comuna Slobozia, spectacol de muzică populară în zilele de 20 și 21 aprilie în municipiul Câmpulung iar în duminica Floriilor jandarmii vor fi prezenți la manifestările religioase care vor avea loc în județul Argeș.

Pentru asigurarea liniștii și siguranței, precum și pentru evitarea unor situații conflictuale ce ar putea tulbura ordinea publică, argeşenilor le este recomandatsă adopte un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să supravegheze cu atenție copii, și să apeleze numărul unic de urgență 112 sau prin S.M.S. la 113, sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de jandarmerie de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranța publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 2