JANDARMII VOR ASIGURA ORDINEA PE STADIONUL ,,NICOLAE DOBRIN”

Stiri

Sâmbătă, 16 februarie 2019, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova va asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la partida de fotbal disputată între echipele AFC HERMANNSTADT – U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV, pe Stadionul „Nicolae Dobrin” din municipiul Pitești, începând cu ora 14.00.

În sprijinul efectivelor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, vor acționa și patrule de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 12.00, doar pe bază de bilete sau invitații.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Recomandăm  suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − = 13