,,JOKER” LA CINEMATOGRAFUL ,,BUCUREȘTI”

Stiri

,,Joker” și ,,La Graniță”, filmele acestui weekend la Cinema ,,București”.

Sâmbătă, 29 februarie 2020, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „La Graniță”. Regia îi aparține lui Ali Abbasi, în rolurile principale jucând Eva Melander, Eero Milonoff, Viktor Åkerblom și Rakel Wärmländer. Filmul reprezintă un thriller romantic.

Tina, un ofițer de vamă de o eficacitate incredibilă, este recunoscută pentru simțul ei infailibil. Practic, e ca și cum ar mirosi vina ori intențiile ascunse. Însă când Vore, un tip suspect, trece prin fața ei, capacitățile sale sunt puse la încercare pentru prima dată. Tina știe că Vore ascunde ceva, dar nu poate identifica ce anume. Mai rău, simte și o atracție bizară față de el. În timp ce dezvoltă o relație specială cu el, Tina își descoperă, în sfârșit, adevărata identitate. La fel ca Vore, nu aparține acestei lumi. Întreaga sa existență s-a bazat pe o minciună, iar ea este nevoită să aleagă acum: să continue să trăiască în impostură sau să îmbrățișeze revelațiile terifiante ale lui Vore.

Prețul unui bilet la filmul denumit „La Graniță” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 1 martie 2020, de la ora 18.00, difuzăm la Cinematograful „București”, mult așteptatul film „Joker”.

Regia îi aparține lui Todd Phillips, în rolurile principale jucând celebrii Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron și Zazie Beetz.
Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.

Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În „King of Comedy”, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Apărut recent, în 2019, „Joker”este un film extrem de premiat până la acest moment: în 2019 la Veneția – două premii (Leul de aur -Todd Phillips, respectiv cea mai bună coloană sonoră – Hildur Guðnadóttir), în 2020 la Globul de Aur – două premii (cel mai bun actor dramă – Joaquin Phoenix, respectiv cea mai bună coloană sonoră – Hildur Guðnadóttir), iar în 2020 la Premiile Oscar – 17 nominalizări și două premii (cel mai bun actor în rol principal – Joaquin Phoenix, respectiv cea mai bună coloană sonoră – Hildur Guðnadóttir).

Prețul unui bilet la „Joker” este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 37 = 46