JUNIORII DE LA F.C. ARGEȘ, ANTRENAMENTE ÎN PITEȘTI ȘI CANTONAMENTE LA MUNTE

Sport

Vacanţa de iarnă se va termina peste câteva zile şi pentru juniorii de la F.C. Argeş. Fotbaliştii alb-violeţi vor începe pregătirea pentru returul campionatului, luni dimineaţă, în aceeaşi zi cu echipa de seniori.

Piteştenii se vor pregăti pe plan local, dar vor merge şi la munte, în cantonamente de pregătire centralizată.

Primele meciuri oficiale din acest an sunt programate la începutul lunii martie.

Petre Calotă, şeful Centrului de Copii şi Juniori al clubului F.C. Argeş, a dat mai multe amănunte despre programul grupelor de juniori: „Pe 14 ianuarie toate grupele de copii şi juniori de la clubul FC Argeş îşi vor relua antrenamentele. Ne vom pregăti pe plan local, dar vom merge şi în cantonamente la munte. Vom juca meciuri amicale cu echipele locale, dar şi cu formaţii din Bucureşti şi Vâlcea, dacă vremea ne va permite.

Obiectivul nostru principal este acela de a creşte jucători pentru echipa mare, dar asta nu înseamnă că nu urmărim să avem şi rezultate. Avem şi noi orgoliu de a termina competiţiile în care suntem angrenaţi pe locurile fruntaşe. La grupele pe care le avem există şi jucători care au fost chemaţi la mai multe trialuri ale loturilor naţionale de juniori. Aceştia au mari şanse de a ajunge într-un viitor cât mai apropiat la echipa mare.

Din vară s-a introdus acea regulă ca fiecare echipă de liga a doua să aibă în teren doi jucători sub 20 de ani şi nu trei sub 21, cum este acum. Politica clubului F.C. Argeş este de a promova cât mai mulţi juniori din propria pepinieră la echipa mare. Pentru copiii pe care îi avem este o motivaţie în plus să se pregătească cât mai bine pentru a îmbrăca tricoul echipei de seniori”, potrivit Fotbal Club Argeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 6