MEENA ȘI BAND-UL SĂU, RECITAL EXTRAORDINAR DE SWING ȘI JAZZ

Stiri

Filarmonica Piteşti organizează vineri, 15 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, recitalul extraordinar de swing și jazz susținut de Meena și band-ul său.

Unul dintre talentele muzicale ale generației tinere din România, Meena realizează un mix între muzica de jazz și tradițională, abordând genuri muzicale diferite, de la stilul american al anilor ᾽20, jazz standard și swing al anilor ᾽30, până la muzica braziliană de jazz și muzica Micului Paris. Vocea soft și versatilă îi permite abordarea stilurilor pop-latino și bossa-nova.

După o carieră de zece ani în marketing și PR, Cristiana Radu a decis să facă un pas curajos și să-și urmeze pasiunea pentru muzică sub pseudonimul Meena. Cântă, alături de trupa sa, genurile muzicale de pop-latino, bossa-nova, inspirată muzical fiind de la Shakira, Thalia, Celia Cruz, Beyonce, Ella Fitzgerald și Lady Gaga.

Pasiunea Meenei pentru multiculturalitate și proiectele pe care le-a întreprins de-a lungul timpului au inspirat-o să cânte în engleză, spaniolă, portugheză, greacă și sanscrită.

Concertul fiind inclus în stagiune, abonamentele sunt valabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

37 − = 36