MODERNIZAREA STADIONULUI ORĂȘENESC DIN TOPOLOVENI

Administrativ

Primăria Orașului Topoloveni a solicitat includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „COMPLEXURI SPORTIVE”, pentru obiectivul de investiții „REABILITARE, MODERNIZARE, DOTARE ȘI EXTINDERE COMPLEX SPORTIV ÎN ORAȘUL TOPOLOVENI, JUDEȚUL ARGEȘ” încă din anul 2017, prin adresa nr. nr. 11637/06.12.2017, înregistrată la „C.N.I.” S.A. cu nr. 19046/08.12.2017.

Prin modernizarea Complexului Sportiv (Stadionul Orășenesc, situat în strada Maximilian Popovici, nr. 71) se vor efectua lucrări de arhitectură, de construcții și de instalații, care vor avea ca scop obtinerea unor spații cu funcțiuni specifice, prin care să se creeze condiții optime pentru desfășurarea activităților sportive de care să beneficieze întreaga comunitate. În acest mod, prin realizarea acestei investitii se vor crea condiții optime pentru desfășurarea activităților sportive, distractive, de relaxare si deconectare de la activitățile cotidiene.

Incinta viitorului Complex Sportiv reabilitat si modernizat va deveni mult mai atractivă pentru toate categoriile de vârstă, activitățile ce se vor desfășura pe terenul de sport multifuncțional, pe terenul de fotbal, pe pista de atletism, pe pista de săritura în lungime, având efect direct asupra stării de sănătate, asupra aspectului fizic și, în general, aspura stării psihice generale a oamenilor.

Conform comunicării transmise de Compania Națională de Investiții S.A nr. 8928 din 04.07.2018, înregistrată la Registratura Primăriei Orasului Topoloveni sub nr. 6.923 din 09.07.2018, Obiectivul de investiții “Reabilitare, modernizare, dotare si extindere Complex Sportiv in Orasul Topoloveni, Judetul Arges” se află pe lista sinteză a Subprogramului „Complexuri sportive” aprobată prin Ordin MDRAP nr. 4.587 din 23.04.2018 la pozitia 8.

Conform aceleiasi comunicări, finanțarea obiectivului de investiții solicitat se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social derulat de Compania Națională de Investiții S.A. în baza OG 25/2001 privind înființarea Companiei Naționale de Investiții CNI S.A. cu modificările și completările ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 8 = 2