NOI PRIMARI ALEȘI ÎN ARGEȘ, AMBII P.S.D.

Stiri

Astăzi a avut loc o nouă conferință de presă a PSD Argeș, aceasta fiind susținută de către deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al organizației județene, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea – coordonatori ai campaniei electorale de la Rociu și Aninoasa în cadrul alegerilor locale parțiale de ieri.

„În urma alegerilor din 27 iunie, avem doi noi primari PSD: Marius Nicolae Manole la Aninoasa și Victor Mihai Bălășoiu la Rociu. Rezultatele sunt foarte bune. La Aninoasa, candidatul PSD a obținut 50% din voturi, iar la Rociu 72,87%. Candidații noștri sunt oameni buni și vor fi primari buni și competenți pentru localitățile lor. Le mulțumim tuturor cetățenilor care i-au ales pe Marius Nicolae Manole și pe Victor Mihai Bălășoiu!”, a declarat deputatul Simona Bucura-Oprescu.

La Aninoasa, candidatul PSD l-a avut drept contracandidat pe Cătălin Lina, de la P.N.L., susținut și de către USR Plus. Ludovic Orban în persoană s-a deplasat la Aninoasa pentru a-l susține. În zadar. de fapt, au fost mai mulți candidați: Gheorghe Cârstoiu – Pro România;  Adriana Popa – PMP și Ionuț – Daniel Stanciu – AUR. Dar candidatul PSD a luat cât toți la un loc.

„A fost o campanie destul de dificilă. Pe de-o parte, au fost doar două săptămâni. Pe de alta, condițiile climaterice nu au fost cele mai bune – ba foarte cald, ba ploi abundente. Mulțumesc echipei PSD Argeș, fostului primar și viceprimarului de la Aninoasa, dar și multor alți colegi pentru sprijinul pe care ni l-au acordat. Domnul Marius Manole este un om tânăr și va duce la bun sfârșit proiectele începute, dar va face și altele noi. Este primarul de care avea nevoie Aninoasa!”, a spus deputatul Remus Mihalcea.

„Rezultatele sunt rodul muncii unei echipe. La Rociu, tinerețea, aplombul și devotamentul lui Victor pentru localitatea sa l-au pus în poziția de câștigător. Viitorul îl obligă față de cei care l-au ales. Din păcate, în campanie ne-am bătut și cu autoritățile statului. Oare de ce a fost nevoie să fie dislocate forțe de ordine atât de numeroase? Este un lucru urât. Într-o democrație ideile, principiile și popularitatea trebuie să fie cele care dau câștigul”, a conchis deputatul Nicolae Pavelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 2 =