NU RATAȚI! SOCIETATE DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Angajări

Nu ratați! Societate din Pitești angajează.

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti, cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea postului de drenor la Staţiile de Repompare a Apei Uzate Limitrofe.

​Atribuţiile de bază ale postului constau în executarea lucrărilor de întreţinere şi remediere a avariilor la staţiile de repompare a apei uzate.

Condiţiile de participare la concurs sunt: studii medii (minim şcoală profesională); capacitate de lucru individual şi în echipă; cunoştinţe în domeniul întreţinerii şi remedierii avariilor la staţiile de repompare a apei uzate; vechime în muncă de minim 1 an; disponibilitate pentru program de lucru flexibil.

Concursul se face pe bază de interviu.

Candidaţii vor depune cazierul judiciar în original, un curriculum vitae (CV) şi copii ale: actului de identitate, actului de studii, carnetului de muncă şi/sau adeverinţelor de vechime în muncă (după caz), la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 18.01.2019, inclusiv, orele 16.00.

Pentru informaţii suplimentare, puteți contacta Serviciul Personal la telefonul 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 – 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1