O PITEȘTEANCĂ ADOPTATĂ DE O FAMILIE FRANCEZĂ ÎȘI CAUTĂ MAMA BIOLOGICĂ

Stiri

O tânără de 28 de ani, născută în Piteşti, dar adoptată de o familie franceză, îşi caută mama biologică.

„Numele meu românesc a fost PREDUT FRANCESCA. M-am născut în Pitești la data de 30 martie 1991, iar o lună mai târziu, am fost adoptată de o familie minunată franceză.

Sunt în căutarea mamei mele biologice, PREDUT JOIȚA din SLATINA, Strada Nicolae Iorga. Pe atunci avea între 17 și 20 de ani. Momentan sunt în vizită în România pentru prima dată de când am fost adoptată. Întâmplător am găsit această pagină și mi-am propus de a încerca și eu cu un anunț aici, poate va fi văzut de familia mea și această primă vizită aici va fi și mai specială, întâlnirea cu mama mea!

Vreau așa de mult să-i spun că alegerea ei de a mă avea adoptată a fost una foarte bună, datorită ei am o viață minunată. Vreau să-i mulțumesc personal! Am avut o copilărie foarte fericită și am devenit un violonist profesionist. Sper ca mama mea să mă vrea și să mă dorească tot așa de mult cum o fac eu. Vă rog din suflet, pe toți cei care citesc acest anunț, DISTRIBUIȚI. Poate voi reuși a-mi cunoaște mama chiar acum în această vizită la București!! Vă mulțumesc foarte mult și vă îmbrățișez pe toți cu drag!!!”, a scris aceasta pe un site de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 6 =