O ȘANSĂ PENTRU FIECARE

Cultura

Centrul Cultural Județean Argeș vă invită duminică, 7 februarie, de la ora 18.00 la cea de a doua ediție a Spectacolului-Proiect O ȘANSĂ PENTRU FIECARE. În cadrul acestei ediții, tineri soliști de muzică populară găsesc oportunitatea de a cânta pe aceeași scenă, în cadrul aceluiași spectacol, cu Orchestra „Doina Argeșului”, folosind acest prilej ca rampă de lansare în cariera artistică.

Astfel, Vlăduț ROȘU, Andreea TOBOȘARU, Alexandra VOICU, Isabela ONCIOIU, Ioana NEDELEA, Andrada CÂRCIUMARU, Ioana DIMA, Luiza GEGIU, Isabel CRISTESCU, Alin Gabriel MATEI, Iuliana CĂLIN, alături de soliștii îndrăgiți Ion Nicu TONY, Lucica BACIU BICAN, Bogdan ONCIOIU, George NEDELEA, Daniela CERNEA, Grațian BĂDESCU, Zina GHIȚULESCU, acompaniați de Orchestra „Doina Argeșului” – dirijor Virgil IORDACHE, promovează cu toții împreună atât cultura tradițională, cât și rolul pe care Orchestra „Doina Argeșului” îl are în păstrarea și transmiterea pe mai departe a valorilor folclorice autentice din arealul argeșean.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Centrului Cultural Județean Argeș (Sala Lumina). Preț bilet: 20 lei (Pensionarii, elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50% !!!).

Evenimentul se va desfășura cu respectarea prevederilor legale în contextul prevenirii contaminării cu SARS-CoV 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

36 − = 30