PANICĂ ÎN ARGEȘ. ȘASE MAȘINI INCENDIATE. FOC PUS INTENȚIONAT?

Stiri

În cursul dimineții, în municipiul Curtea de Argeș, a avut loc un incendiu care a afectat mai multe autoturisme parcate, două dintre acestea aparținând aceluiași proprietar.

Conform primelor concluzii ale ISU, cauza preliminară ar fi folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş, a declarat următoarele: Vorbim despre mai multe ipoteze de lucru. În cauză se desfășoară cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere a unui posibil autor al acestei fapte, având în vedere că din primele concluzii a rezultat că la două dintre autoturisme focul ar fi fost pus intenționat.

Incendiul a afectat mai multe autoturisme parcate.

Din primele cercetări am avut în vedere identificarea proprietarilor, iar după ce acest lucru a fost confirmat, se lucrează identificarea tuturor posibilităților care se leagă de acest aspect. Două autoturisme care se aflau parcate diferit, nu una lânga alta, una dintre ele având numere de înmatriculare străine, erau deținute de aceeași persoană. Acum desfășurăm activități de identificare a suspectului plecând de la cercul de cunoscuți ai acestei persoane”.

În cauză se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 1 = 4