PARCĂRILE CU PLATĂ DIN PITEȘTI, GOALE!

Stiri

În cadrul ultimei ședințe desfășurate de Consiliul Local Pitești a fost aprobat un nou regulament pentru parcările din municipiu.

Cea mai importantă prevedere, dar și cea mai controversată, a reprezentat faptul că locurile de parcare cu taxă vor putea fi blocate de către cei care achită taxe doar de la ora 17:00 la ora 9:00 în zilele de luni, marţi, miercuri, joi, vineri, iar sâmbăta şi duminica pe parcursul întregii zile. În celelalte intervale, oricine doreşte poate parca pe locurile de parcare.

Măsura a fost contestată vehement de locatarii de la „Fortuna”, prezenți și la această ședință. Mai trebuie spus că aceștia s-au transformat și în… detectivi de locuri de parcare, pe fondul stării conflictuale cu autoritățile locale!

Într-un protest adresat Primăriei Pitești la data de 23 ianuarie 2019, reprezentanții a șase asociații de proprietari din zona „Fortuna”, arată că: „În data de joi, 17.01.2019, ora 10.30, oră de vârf, în parcarea subterană de la blocul Forum business erau 62 de locuri libere, în parcarea supraterană de la blocul Trivale erau 36 de locuri neocupate, iar la parcarea din Maior Șonțu circa 32. Toate aceste parcări sunt pe bulevardul I.C. Brătianu, adică în plin centru”.

Cu alte cuvinte, locuri de parcare ar fi, dar cu plată (doi lei ora), dar mai toată lumea preferă parcările gratuite de pe domeniul public.

(Foto: descriptiv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 4 = 13