RALIUL ARGEȘULUI REVINE. VEZI PROGRAMUL!

Stiri

După o pauză de 9 ani, raliurile revin în județ. ACS DTO Rally reașază Argeșul pe harta motosportului național și organizează, între 2 și 4 mai 2019, Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot – prima etapă a Campionatului Național de Raliuri „Dunlop” 2019, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. ACS DTO Rally pregătește un eveniment grandios, iar de pe harta probelor speciale nu va lipsi Transfăgărășanul – cea mai frumoasă șosea din România.

Raliul Argeșului CATENA-Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și CATENA, cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas. Mașina oficială a Raliului Argeșului este oferită de Trust Motors – importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS în România.

Raliul Argeșului Catena – Powered by Peugeot va avea loc pe drumurile de asfalt din județ, principalele atracții pentru fani fiind traseul spectacol din Pitești, dar și desfășurarea concursului pe Transfăgărășan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 8 = 17