RENUMITUL FILM ,,BOHEMIAN RHAPSODY”, DE SIMFONIE, LA CINEMA ,,BUCUREȘTI”

Stiri

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 18, la Cinematograful ,,București” din centrul Piteștiului veți putea urmări renumitul film ,,Bohemian Rhapsody”.

Proiectarea filmului în cadrul cinematografului face parte din programul special organizat de Simfonia Lalelelor.

„Bohemian Rhapsody” este o celebrare a legendarei trupe „Queen”, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”.

Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale, la vârsta de 45 de ani.

Intrarea este liberă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 1 =