REVELION DE POVESTE ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI PITEȘTI

Administrativ

Primăria Municipiului Pitești a organizat, în foarte bune condiții și în fața a peste 8000 de piteșteni, petrecerea de Revelion din aer liber din Piața Primăriei. Față de alți ani, s-a renunțat, din fericire, să se mai împartă sticle de șampanie, care niciodată nu ajungeau pentru toți. Din experiența altor ani, spectacolul a fost gândit să nu dureze ore în șir după ora 12.00, întrucât mulți plecau după focul de artificii.

În deschiderea spectacolului, prezentat antrenant de Marian Matei, la ora 23.00, au cântat Andrei și dr. Adrian Tase, melodii de pe primul lor album. După care, după urările primarului Cornel-Constantin Ionică, pe scena din fața primăriei a urcat celebra trupă pop-rock „Bere Gratis”.  Mihai „Miță” Georgescu, vocalistul trupei, a știut să întrețină o atmosferă incendiară, interpretând șlagărele care a făcut celebră trupa, precum „La tine aș vrea să vin”, „Cum e dragostea”, „Daria”, „Speranța din priviri” ș.a.

La cumpăna dintre ani, un superb foc de artificii a sporit emoția celor prezenți, după care „Bere Gratis” și-a continuat superbul concert spre încântarea miilor de fani, cărora Miță le-a mulțumit că nu au plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 4 =