SĂ O ADUCEM PE PRIMUL LOC! DANIELA MERITĂ SĂ CÂȘTIGE

Stiri

Daniela Vintilă este o tânără din Argeș care a reușit să ajungă în finala competiţiei „Studentul Anului în Europa”, organizată de Liga Studenţilor Români din Străinătate.

„Mi-am început studiile în Curtea de Argeș, la Colegiul Național <Vlaicu Vodă>. După absolvirea studiilor de licență în București, am continuat studiile de masterat și doctorat în Spania, iar acum sunt cercetător postdoctoral în Belgia. Anul acesta mă număr printre finaliștii pentru Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate – Categoria cea mai bună carieră post-universitară în Europa”, afirmă Daniela.

Daniela a ajuns pe locul 3 datorită voturilor primite, ea mulțumind public și redacției InfoPitești.ro pentru sprijinul acordat, dar are nevoie în continuare de susținere:

„Datorită voturilor voastre, am ajuns deja pe locul 3 (cu peste 700 de aprecieri) în finala competiției pentru Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate- premiul special bazat pe votul publicului, categoria cea mai bună carieră post-universitară în Europa.

Concursul continuă: dacă nu ați dat LIKE pozei de mai jos, încă mai este timp să o faceți AICI.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 1