SALPITFLOR ÎȘI CAUTĂ UN NOU DIRECTOR

Administrativ

Mandatul lui Daniel Dumitrache, director general al S.C. „Salpitflor Green” S.A., societate aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Pitești, a cam expirat. În consecință, în temeiul O.U.G. 209/2011, societatea a anunțat recrutarea și selecția unui nou director general.

Criteriile obligatorii ce trebuie îndeplinite de un candidat, în afara unei experiențe manageriale de minimum trei ani, sunt: viziune strategică, guvernanța întreprinderilor publice, luarea deciziei, colaborare și cooperare cu alte părți, integritate, abilități de comunicare interpersonală, aliniere cu scrisoarea de așteptări, evoluția profitabilității, studii superioare finalizate și alte certificări care aduc valoare postului. Opțional, cunoștințe despre domeniul de activitate al societății, reputație personală și profesională, expunere politică ș.a. Criteriile sunt măsurate pe o scală de la 1 la 5, unde 1 înseamnă „Novice” și 5 înseamnă „Expert”!

Candidaturile/dosarele de candidatură se vor depune în plic închis și sigilat, cu mențiunea „Dosar de candidatură pentru postul de Director General”, la sediul societății Salpitflor Green SA din Pitești, până cel mai târziu în data de 17.12.2018, ora 12.00.

Actualul director general (pe funcție din februarie 2015), Daniel Dumitrache, pornește cu prima șansă pentru obținerea unui nou mandat, dar nu toți cei din Consiliul Local al Municipiului Pitești îi apreciază activitatea! Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

72 − 63 =