ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL PENTRU INCUBATOR DE AFACERI

Stiri

Update: Cele două proiecte au fost votate în unanimitate de către consilierii locali, indiferent de partid. Narcis Sofianu, de la PNL, a ținut să felicite Primăria Municipiului Pitești pentru eforturile depuse în direcția atragerii de fonduri europene.

Primarul Cornel Ionică a arătat că este vorba despre achiziționarea de autobuze electrice, a unor stații de încărcare electrice (lente și rapide) și înființarea unui incubator de afaceri și că în perioada următoare va promova și alte proiecte importante cu fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii de transport și numai din Pitești.

Astăzi, de la ora 15.00, va avea loc, la Sala Multimedia de la Centrul Multifuncțional, ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești.

Pe ordinea de zi sunt două probleme care nu suportă amânare, prima fiind: Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea HCL nr.251/2018 de aprobare a participării în cadrul proiectului ”Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice”, de aprobare a indicatorilor tehnico-economici ai investiției, a cheltuielilor legate de proiect, precum și de aprobare a acordului de parteneriat și a protocolului de asociere privind realizarea în comun a unei achiziții publice ocazionale.

A  doua este: Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, a Acordului de parteneriat, precum și a contribuției municipiului Pitești în cadrul proiectului ”Promovarea Spiritului Antreprenorial prin sprijinirea activităților de cercetare-dezvoltare în cadrul PITEȘTI BUSINESS HUB-PROSANT”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 67 = 74