ȘOFERI PROFESIONIȘTI, SANCȚIONAȚI DE POLIȚIȘTII ARGEȘENI

Stiri

Poliţiştii Serviciul Rutier Argeş au depistat un bărbat de 43 de ani din comuna Popeşti, judeţul Bihor, care conducea o autoutilitară pe DN 65, pe raza localităţii Albota, în timp ce efectua o depăşire neregulamentară.

Totodată, cu ocazia verificărilor a rezultat că bărbatul se afla şi sub influenţa alcoolului, rezultatul afişat de aparatul etilotest fiind mai mic de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.885 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

De asemenea, poliţiştii Serviciul Rutier Argeş au depistat un bărbat de 34 de ani din Mioveni, care conducea un TIR, pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, fiind depistat de aparatul RADAR cu o viteză de 92 de km/h.

Cu ocazia verificărilor, a rezultat că bărbatul se afla şi sub influenţa alcoolului, rezultatul afişat de aparatul etilotest fiind mai mic de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.610 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 86 = 89